Mai multe despre noi

Popescu Ioana-Mirela

„Cea mai bună metodă de a fi cineva e să fii tu însuți!”

Salut! Eu sunt Mirela. Ceea ce pot să-ți spun despre mine este că sunt o persoană deschisă, creativă și implicată. Sunt directă și fermă și nu accept compromisurile de genul „lasă că merge și așa”. Îmi place natura și sunt pasionată de psihologie și fotografie. 

Sunt președintele Asociației Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc, psiholog clinician, profesor consilier școlar și psihoterapeut în Psihodramă clasică în formare. Pe parcursul celor 10 ani de experiență în domeniul social am coordonat proiecte pentru copii, tineri și adulți pe teme privind dezvoltarea socio-emoțională, dezvoltarea abilităților de viață, adoptarea unui stil de viață sănătos, combaterea comportamentelor de risc și orientarea în carieră. 

Alte formări:
Educator Parental
Lucrător prin arte combinate
Formator
Lucrător social
+ cursuri postuniversitare și de perfecționare în domeniul psihologiei și al educației non-formale.

Popescu ioan-valentin

„Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie.” – Anthony Robbins

Salut! Eu sunt Vali. Sunt o persoană care iubește să interacționeze cu ceilalți, îmi plac provocările, sunt curios și sunt pasionat de psihologie și îmi place foarte mult natura.

Sunt psiholog clinician, psiholog în domeniul securității naționale și psihoterapeut în Psihodramă clasică. Am coordonat și implementat proiecte de consiliere și psihoterapie pentru copii, tineri și adulți, pe teme precum dezvoltarea personală, dezvoltarea abilităților de viață și combaterea comportamentelor de risc. 

Alte formări:
– Psihoterapeut (Psihodramă clasică)
Formator
Specializare – Terapia și activitățile asistate de animale pentru persoane cu nevoi speciale
+ cursuri postuniversitare și de perfecționare în domeniul psihologiei și al educației non-formale.