20 de Motive să Dăruim

Alege să sprijini proiectele noastre și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc.

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit și ajută-ne să ajutăm!

Descarcă, printează, completează și semnează Formularul 230. Poți depune formularul până pe 25 mai 2024 în formă finală la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, prin depunere directă sau prin poștă cu scrisoare recomandată! Datele asociației sunt deja completate.

De asemenea, formularul poate fi completat și online, prin accesarea următorului link: https://formular230.ro/1eeafef3c8d074a1bb1d246e9696fb04.

Urmând acești pași simpli, persoanele fizice pot sponsoriza entitățile nonprofit care funcționează conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Toți cei care au obținut venituri din salarii în anul 2023 și doresc să direcționeze o sumă de până la 3,5% din impozitul pe venitul anual către Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc vor susține direct activitățile și proiectele noastre. Dacă întâmpinați dificultăți în completarea formularului, puteți găsi documentul atașat mai jos, care conține toate instrucțiunile necesare.

Dacă doriți să sprijiniți într-o măsură mai mare, puteți să-i încurajați și pe cei apropiați, prieteni sau colegi să se alăture acestei inițiative. Fiecare contribuție este valoroasă! Fiecare ajutor contează! Alătură-te eforturilor noastre și ajută-ne să ajutăm!

DESCARCĂ:

Ce înseamnă pentru beneficiarii noștri 3,5% din impozit?

Consiliere psihologică individuală și de grup

Psihoterapie
individuală și de grup

Activități de educație
non-formală 

Consiliere și orientare în carieră

Materiale educaționale pentru copii și adulți din grupuri dezavantajate