Proiect adresat copiilor si tinerilor din casele de tip familial si centre de plasament

EI SUNT SUPER-EROI

PROIECTELE NOASTRE

Proiect Discover
AIESEC Sibiu | Sibiu

— Discover

La începutul lunii iulie 2016 a debutat un nou proiect destinat beneficiarilor din centrele de plasament din județul Sibiu – elevi în ciclul primar și gimnazial. Proiectul Discover, realizat în parteneriat cu AIESEC Sibiu, și-a propus dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare ale beneficiarilor cu scopul de a facilita integrarea socio-profesională a acestora.

Centru Casa Copil | Sibiu

— Primii Pași

Săptămâna 6 s-a încheiat și, odată cu ea, au ajuns la final și primele două activități cu beneficiarii și personalul centrului participant în cadrul proiectului „Special Youth Development Program”.

Proiect DIsonanta - ACDPCCR
Disonanța | Alba

— Influența disonanței emoționale asupra profesorilor

Disonanța emoţională este neconcordanţa dintre ceea ce simţim cu adevărat şi ceea ce arătăm celorlalţi. Studiul realizat a avut ca scop evaluarea relaţiei dintre munca emoţională, satisfacţia în muncă şi autodeterminarea cadrelor didactice.

Vector al personalității copiilor | Sibiu

— Afectivitatea

Procesele afective reglează conduita umană, însă o și dezorganizează atunci când sunt foarte intense sau când individul se confruntă cu situații noi, neobișnuite pentru care organismul nu și-a elaborat încă modalități comportamentale adecvate. La o intensitate normală, procesle afective organizează conduita.”