20 de Motive să Dăruim

Alege să sprijini proiectele noastre și redirecționează 20% din impozitul anual pe profit sau venit către Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc.

Împreună putem face mai mult bine. Redirecționează 20% din impozitul pe profit al firmei tale!

Din fiecare venit, 16% sunt reținuți sub formă de impozite către stat. Dintre acestea, aveți posibilitatea să redirecționați 20% către o organizație nonprofit. Acești bani nu vor mai ajunge integral la stat, ci vor contribui la susținerea financiară a activităților desfășurate de către un ONG. Cu alte cuvinte, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Astfel, ne puteți susține și contribuiți direct la realizarea misiunii noastre.

Procedura de redirecționare este simplă:

Vă rugăm să descărcați și să completați CONTRACTUL DE SPONSORIZARE atașat și să transferați suma dorită în contul Asociației Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc până la data de 31 decembrie 2023.

Detalii despre modul de calcul pot fi găsite în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT.

Trimiteți contractul completat, în două exemplare, semnate și ștampilate, la sediul nostru din Alba Iulia (str Liliacului, nr 2B) sau pe e-mail (acdpccr@gmail.com). Noi îl vom semna și ștampila și vom returna un exemplar către firma dvs. Contractul este documentul de bază pentru redirecționarea cotei de 20% din impozitul pe profit.

Vă rugăm să nu uitați să completați și să depuneți DECLARAȚIA 107 la ANAF!

De asemenea, după 31 decembrie 2023 ne puteți susține proiectele. Într-un interval de cel mult 6 (șase) luni de la depunerea declarației anuale de impozit pe profit, aveți posibilitatea să redirecționați 20% din acest impozit către noi. Acest lucru se poate realiza prin completarea și transmiterea CONTRACTULUI DE SPONSORIZARE și prin depunerea DECLARAȚIEI 177 la ANAF.

Cum completezi formularul 177?

La secțiunea II a formularului, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit”, bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fără scop lucrativ”
La secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, include informațiile de mai jos:

Asociatia Centrul de Dezvoltare Personala si Combatere a Comportamentelor de Risc

Cod de identificare fiscală: 35357848
Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Cod poṣtal: 550112
Stradă ṣi număr: Str Rusciorului nr 35
Informații suplimentare: bl 15, sc A, et 3, ap 14
Telefon: 0753063882
Email: acdpccr@gmail.com
Cont bancar (IBAN): RO36BTRLRONCRT0675481401

Ce înseamnă pentru beneficiarii noștri 20% din impozit?

Consiliere psihologică individuală și de grup

Psihoterapie
individuală și de grup

Activități de educație
non-formală 

Consiliere și orientare în carieră

Materiale educaționale pentru copii și adulți din grupuri dezavantajate