Psiholog Popescu Ioan-Valentin

DESPRE MINE

Sunt Popescu Ioan-Valentin, formator, psiholog și psihoterapeut în Psihodramă clasică în cadrul echipei PSIHO KIT, cu atestat de liberă practică, eliberat de Colegiul Psihologilor din România, în psihologie clinică și psihoterapie.

Din 2016 lucrez cu copii și adolescenți cu tulburări emoționale și de comportament, adulți și tineri implicați în evenimente cu conținut traumatic, adulți cu dificultăți privind acceptarea de sine și relaționarea cu ceilalți, autonomia personală, integrarea și performarea în cadrul grupurilor și gestionarea paternurilor funcționale în privința luării deciziilor și gestionării emoțiilor.

Am coordonat și implementat proiecte de consiliere și psihoterapie pentru copii, tineri și adulți, pe teme precum dezvoltarea personală, dezvoltarea abilităților de viață și combaterea comportamentelor de risc. În prezent, ofer servicii de consiliere psihologică și psihoterapie, precum și programe de dezvoltare personală.

EDUCAȚIE ȘI FORMARE:

– Facultatea de Științe Socio-umane, specializarea Psihologie, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu;
– Facultatea de Drept şi Administraţie Publică, specializarea Drept, Universitatea „Spiru Haret”, Bucureşti;
– Master Psihologie medico-legală. Evaluare și intervenție în devianța comportamentală, Facultatea de Științe Socio-umane, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu;
– Formare în Psihoterapie – Psihodramă clasică, Asociația Română de Psihodramă Clasică, Sibiu;
– Program postuniversitar – Terapia și activitățile asistate de animale pentru persoane cu nevoi speciale, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, domeniul Științe ale Educației, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca;
– Formator, Institutul Doctus, Sibiu;
– Educator specializat, Fundația Națională Humanitas România, filiala Ploiești;
– Numeroase cursuri de formare acreditate de Colegiul Psihologilor din România.

„Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie.” – Anthony Robbins

CONTACT:

0753930149
popescu.ioan.valentin@gmail.com